ENGLISH
ROMANA

PROFIL

Profil

 

Sc ArchiBau SRL
 
 
Oferim servicii complete de proiectare (arhitectura, urbanism, rezistenta, instalatii), 
deoarece lucram îndeaproape cu ingineri specializati, care au fost implicati de-a lungul timpului într-o gama larga de proiecte 
complexe.
Compania este compusa dintr-o echipa de 5 persoane care sunt menite sa aduca clientilor o 
noua perspectiva asupra proiectelor, concepute de un arhitect 
bun carui produs corespunde atat normelor actuale legale cat si cerintele clientilor.
Echipa noastra de design se ocupa de proiecte care acopera o vasta parte din sectorul civil 
si industrial: apartamente, case, vile, parcuri, gradini, sere, hoteluri, saloane, studiouri, 
complexe sportive, complexe comerciale si de relaxare, birouri administrative, 
si complexe industriale, reconstructii si restaurari complexe de vile si site-uri imobiliare.
De asemenea biroul nostru de arhitectura  prin echipa sa mai ofera 
asistenta pentru obtinerea certificarilor de urbanism, totodata intocmind documentatia 
completa pentru: autorizatia de construire, PUD, PUZ, PUG, precum si studii de fezabilitate si DALI. 
Pe partea de proiectare putem oferi proiecte 
anturate 3D, sau chiar filmulete, care permite o imagine mai complexa a creatieisi permite o percepere mai comoda a clientilor care isi doresc o prezentare asupra 
amenajarilor interioare si exterioare.
Scopul Biroului nostru de Arhitectura este sa oferim planificari exacte si clare de cel 
mai inalt nivel, scapand astfel clientul de munca obositoare de a ocupa el insusi de
multe aspecte ale birocratia legislativa. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de proiect si proiectare
si iti vom furniza rezultate excelente.
 
                                                                    PREZENTARE

 Societatea Comercială   ArchiBau SRL, persoană juridică română, s-a inființat în anul 2006 si  este o societate comercială cu capital privat, în formă de societate cu răspundere limitată.

 Sediul social al societății se afla la Bucuresti, sector 3, b-dul Hristo Botev  nr. 5, etaj 6, ap. 11.

 Societatea își desfasoară activitatea de proiectare în specialitățile de profil, cu un personal de  arhitecți, urbanisti și inginieri profesioniști, în majoritatea lor freelanceri și la număr suficienți  pentru a satisface lejer volumul de lucru în birou.

 Biroul este dotat cu tehnică de ultima oră (calculatoare, ploter, fax, imprimanta, mobilier  adecvat  etc.) dar și cu posibilități bune de legături electronice cu toti colaboratorii si clienii,  necesari ptr. a desfasura  activitatea de proiectare.

 Capitalul social subscris și varsat integral la data constituirii societatii, este de 50000 Ron, aport  in numerar, deținuți de cei doi asociati, dr. arh. David Tiberiu si David Michael Hary.

  Conducerea societății este asigurata de dr. arh. David Tiberiu în calitate de administrator al societății.  Dr. arh. David Tiberiu, este de profesie architect si urbanist, cu studii absolvite la Institutul de  Arhitectura Ion Mincu - Bucuresti, promotia 1979, cu o vechime activă in specialitate de peste 30  ani in tara si in strainatate.  

 Obiectele de activitati ale societății sunt: proiectare de arhitectură, de urbanism și amenajări  peisagistice, design interior, precum și dezvoltare si promovare imobiliară.

Punctul forte al firmei este profesionalismul si experienta profesionala de o viata - in tara si mai ales peste hotare - a lui dr. arh. David Tiberiu, (societatea ArchiBau este de fapt continuarea firmei Tiberiu D. Architects and Town Planners Ltd. din Tel-Aviv) capabil sa creeze cu claritate conceptuala si cu accent de simplitate o arhitectura frumoasa si moderna.

Astfel ca, pornind de la premiza ca proiectarea arhitecturală este o activitate de creație, ce se  bazează nu numai pe cunostintele dobandite in facultate, ci și pe o continua cunoastere și  aprofundare a tot ce este nou apărut, cu adresare la partea artistica creatoare de forme  valoroase, pe utilizarea celor mai noi tehnologii si materiale de constructii, cu viziuni noi asupra  ansamblurilor arhitecturale si urbane, putem spune ca societatea ArchiBau este o societate furnizoare de servicii de proiectare cu un inalt professionalism si in consecință proiectele executate de aceasta societate reuseste să satisfaca cu succes și interesele materialo-economice ale clientilor săi.

Societatea asigură clienților și asistență și consultantă de specialitate pe tot parcursul desfăsurării proiectului, atât in ceea ce priveste sfatuirea in alegerea celor mai avantajoase locatii si amplasament, cat si sfaturi tehnico-economice menite sa-I ajute pe investitor la marirea profitului anticipat.Astfel, pe toată perioada desfasurarii constructiei, arhitectul societății asigură asistenta pe santier in vederea obtinerii rezultatului dorit.

Un alt punct forte al serviciilor noastre il constituie seriozitatea, punctualitatea si responsabilitatea angajată fată de clienți.

Chiar de la înființare, societatea a avut contracte in derulare, cu  obiective diverse: locuinte, hoteluri, complexe comerciale si documentatii urbanistice. Societatea ArchiBau este o societate recunoscuta in Bucuresti, ca   o societate care se bazeaza pe o calitate deosebită a lucrărilor de proiectare arhitecturale si de urbanism.

Societatea ArchiBau a fost activa pe piata imobiliara din Romania, chiar de la infiintare. Rezultatele financiare ale fiecarui an, dovedesc  ca societatea a avut un trend pozitiv, fiind o societate profitabila, inregistrand profit in fiecare an. Si-a respectat cu strictete obligatiile financiare catre stat, catre angajatii sai, ori catre colaboratori, efectuand platile scadente la data satabilita.

Societatea ArchiBau, niciodata nu a fost subiectul unor cercetări sau judecăti de orice tip, ca frauda, corupție, implicare in activități ilegale sau contrare interesului național, recuperării unor plați de orice fel etc. Firma lucrează pe bază de contract cu profesionisti in domeniu, cu persoane fizice si societăți de proiecare si de constructii, cabinet de avocatură pentru consultanță juridică, societate de contabilitate etc, ne-avand prejudecăți pe criterii politice, ideologice, de rasa sau sex. în alegerea salariatilor sau colaboratorilor. Criteriul unic de selectare in alegerea salariatilor si/sau colaboratorilor este competența profesională coroborată cu prețul lucrării pe obiect.

 

 

   SC ARCHIBAU SRL                                                      SC URBAN RECORD SRL

        Administrator,                                                                          Administrator

 

  Dr. arh. David Tiberiu                                                                      Dr. arh. David Tiberiu