ENGLISH
ROMANA

PROFIL

Profil

 

Sc ArchiBau SRL
si
Sc Urban-Record SRL
 
 
Oferim servicii complete de proiectare in arhitectura, urbanism, dar si in rezistenta si instalatii, (deoarece lucram îndeaproape cu ingineri specializati), exhipa completa, care au fost implicati de-a lungul timpului într-o gama larga de proiecte complexe, in domeniul proiecte civile si industriale.
Compania este compusa dintr-o echipa cu un nucleu de 4-6 arhitecti, care este menita sa aduca clientilor o noua perspectiva asupra proiectelor, concepute de un specialist (arhitect/urbanist) profesionist tanar, al carui produs corespunde atat normelor actuale legale cat si cerintelor clientilor pretentiosi.

Archibau/Urban Record prin vasta sa experiența acumulată de a-lungul zecilor de mii de ore de proiectare, profesionalism și creativitate, contribuie la esteticizarea oraselor noastre , dar mai ales pentru profituirea clientilor nostrii. 

Inca din secolul trecut, oferim soluții complete de arhitectură și urbanism care au ca scop final pe langa edificarea corecta a mediului construit contribuind la inavutirea clientilor nostrii.

Echipa noastra de design se ocupa de proiecte de ARHITECTURA care acopera o vasta parte din sectorul civil si industrial: case, vile, blocuri de locuinte colective, hoteluri, saloane, studiouri, complexe comerciale, complexe sportive (mall-uri) si de relaxare, birouri administrative si complexe industriale, reconstructii si restaurari, ansambluri rezidentiale, dar si proiecte de peisagistica, amenajari spatii verzi si gradini.
De asemenea biroul nostru de arhitectura  cu sprijinul specialistilor din domeniul legistlatiei ofera si asistenta si OBTINE Certificate de Urbanism, ELABOREAZA DOCUMENTATIILE complete necesare pentru: Avize, Acorduri si AutorizatiI de Constructii necesare la toate fazele de proiectare: DTAC, DTOE, DTAD, PT, DTh, precum si alte documentatii tehnico-economice cum ar fi DALI, SF. 
O alta latura puternica a echipei noastre este ASISTENTA TEHNICA pe santier in timpul executia lucrarilor de constructii. Nu de putine ori s-a dovedit cum se poate strica un proiect bun cu o executie proasta!  
Compartimentul de URBANISM al biroului nostru ofera proiectare completa de Urbanism: PUD, PUZ, PUG, reducand la jumatate timpul (!) de avizare a documentatiilor fata de media de timpul obtinut in general in practica curenta, datorita profesionalismul si experienta colaboratorilor nostrii.
Pe partea de proiectare in domeniul arhitecturii si urbanismului putem oferi in cadrul proiectului piese anturate 3D, sau chiar si filmulete, (integram BIM & BIM5D) care permite o imagine mai complexa a creatiei si permite o percepere mai comoda a clientilor care isi doresc o prezentare asupra amenajarilor interioare si exterioare.
 
Un alt scop al Biroului nostru de Arhitectura si Urbanism este sa oferim planificari exacte si clare de cel mai inalt nivel, scapand astfel clientul de munca obositoare de a se ocupa el insusi de multe aspecte ale birocratiei autohtone existente.
Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de proiect si proiectare,
de Arhitectura si Urbanism 
si iti vom furniza numai rezultate excelente!
 
                                                                    PREZENTARE

Societatea Comercială   ArchiBau SRL, persoană juridică română, este o societate cu raspundere limitata inființat în anul 2006. Este un birou de proiectare cu domeniul de activitate: birou de proiectare de arhitectura si urbanism.

 Sediul social al societății se afla la Bucuresti, sector 3, b-dul Hristo Botev  nr. 5, etaj 6, ap. 11.

 Societatea își desfasoară activitatea de proiectare în specialitățile de profil, cu un personal de  arhitecți, urbanisti și inginieri profesioniști, în majoritatea lor freelanceri și la număr suficienți  pentru a satisface lejer volumul de lucru în birou.

 Biroul este dotat cu tehnică de ultima oră (calculatoare, ploter, fax, imprimanta, mobilier  adecvat  etc.) dar și cu posibilități bune de legături electronice cu toti colaboratorii si clienii,  necesari ptr. a desfasura  activitatea de proiectare.

 Capitalul social subscris și varsat integral la data constituirii societatii, este de 50000 Ron, aport  in numerar, deținuți de cei doi asociati, dr. arh. David Tiberiu si ing. David Michael Hary.

  Conducerea societății este asigurata de ing. David Michael Hary (din Israel) în calitate de manager - responsabil in domeniul informatizarii biroului (IT) - si de  Lector univ. dr. arh. David Tiberiu (din Cluj-Napoca/Kolozsvár), care este de profesie architect si urbanist, cu studii absolvite la Institutul de  Arhitectura Ion Mincu - Bucuresti, promotia 1983, cu o vechime activă in specialitate de peste 30  ani in tara si in strainatate.  

Obiectele de activitati ale societății sunt: proiectare de arhitectură, de urbanism și amenajări  peisagistice, design interior, precum și dezvoltare si promovare imobiliară.

Punctul forte al firmei este profesionalismul si experienta profesionala de o viata - in tara si mai ales peste hotare - a lui dr. arh. David Tiberiu, (societatea ArchiBau este de fapt continuarea firmei Tiberiu D. Architects and Town Planners Ltd. din Tel-Aviv) capabil sa creeze cu claritate conceptuala si cu accent de simplitate o arhitectura frumoasa si moderna.

Astfel ca, pornind de la premiza ca proiectarea arhitecturală este o activitate de creație, ce se  bazează nu numai pe cunostintele dobandite in facultate, ci și pe o continua cunoastere și  aprofundare a tot ce este nou apărut, cu adresare la partea artistica creatoare de forme  valoroase, pe utilizarea celor mai noi tehnologii si materiale de constructii, cu viziuni noi asupra  ansamblurilor arhitecturale si urbane, putem spune ca societatea ArchiBau este o societate furnizoare de servicii de proiectare cu un inalt professionalism si in consecință proiectele executate de aceasta societate reuseste să satisfaca cu succes și interesele materialo-economice ale clientilor săi.

Societatea asigură clienților și asistență și consultantă de specialitate pe tot parcursul desfăsurării proiectului, atât in ceea ce priveste sfatuirea in alegerea celor mai avantajoase locatii si amplasament, cat si sfaturi tehnico-economice menite sa-I ajute pe investitor la marirea profitului anticipat.Astfel, pe toată perioada desfasurarii constructiei, arhitectul societății asigură asistenta pe santier in vederea obtinerii rezultatului dorit.

Un alt punct forte al serviciilor noastre il constituie seriozitatea, punctualitatea si responsabilitatea angajată fată de clienți.

Chiar de la înființare, societatea a avut contracte in derulare, cu  obiective diverse: locuinte, hoteluri, complexe comerciale si documentatii urbanistice. Societatea ArchiBau este o societate recunoscuta in Bucuresti, ca   o societate care se bazeaza pe o calitate deosebită a lucrărilor de proiectare arhitecturale si de urbanism.

Societatea ArchiBau a fost activa pe piata imobiliara din Romania, chiar de la infiintare. Rezultatele financiare ale fiecarui an, dovedesc  ca societatea a avut un trend pozitiv, fiind o societate profitabila, inregistrand profit in fiecare an. Si-a respectat cu strictete obligatiile financiare catre stat, catre angajatii sai, ori catre colaboratori, efectuand platile scadente la data satabilita.

Societatea ArchiBau, niciodata nu a fost subiectul unor cercetări sau judecăti de orice tip, ca frauda, corupție, implicare in activități ilegale sau contrare interesului național, recuperării unor plați de orice fel etc. Firma lucrează pe bază de contract cu profesionisti in domeniu, cu persoane fizice si societăți de proiecare si de constructii, cabinet de avocatură pentru consultanță juridică, societate de contabilitate etc, ne-avand prejudecăți pe criterii politice, ideologice, de rasa sau sex. în alegerea salariatilor sau colaboratorilor. Criteriul unic de selectare in alegerea salariatilor si/sau colaboratorilor este competența profesională coroborată cu prețul lucrării pe obiect.

 

SC ARCHIBAU SRL (Proiecte de Arhitectura)  www.facebook.com/profile.php 

si  SC URBAN RECORD SRL (Proiectare Urbana)

Dr. arh. David Tiberiu  www.facebook.com/david.tiberiu.3                         

Ing. Michael David